I stämmoavgiften för BARNLEK 2020 ingår mat från onsdag lunch till söndag frukost. För deltagare som kommer innan det går det att köpa till mat från måndag lunch, detta beställs i samband med anmälan.

Frukost (morgonmat) serveras vanligtvis på skolan där man bor. Undantag från detta meddelas vid ankomst.

Kostnaden för mat som köps till är per måltid: Frukost 40 kronor, lunch 55 kronor och middag 55 kronor.

 

Varm mat två gånger per dag

Vi serverar varm mat till lunch och middag varje dag.  Denna serveras i Hulebäcksgymnasiets matsal som rymmer 370 personer. Maten tillagas av matsalens ordinarie personal som är vana att hantera stora arrangemang med många barn och ungdomar som deltagare.

 

Nötfritt

Av hänsyn till allergiker är hela arrangemanget Barnlek 2020 fritt från nötter, mandel och soja. Det innebär att all mat som serveras är fria från dessa produkter men det betyder också att du som deltagare inte får ha med dig till exempel choklad eller snacks som innehåller nötter, mandel och soja. Tänk på att nötter ofta finns i choklad fast man inte tänker på det, till exempel i form av nougat.

 

Specialkost

Behov av specialkost meddelas vid anmälan. Då hela arrangemanget är fritt från nötter, mandel och soja kommer ingen mat att innehålla dessa ingredienser.

 

Kafeteria

En kafeteria med enklare förtäring kommer att vara tillgänglig främst på kvällstid på Hulebäcksgymnasiet.Här betalar du med ditt stämmoarmband som du fyller på i förväg. Du kan inte betala med kontanter eller kort i kafeterian.

Om du köpt termosmuggen med BARNLEK 2020 märket på så får du rabatt på kaffet i vårt kafé. Så sparar vi gemensamt miljön genom att minska mängden engångskoppar.

I närområdet finns också flera butiker och matställen där mellanmål, frukt och dricka kan köpas. Här kan du betala med kontanter eller kort.