Boende sker i klassrum på hårt underlag. Alla tar med lämpligt liggunderlag eller luftmadrass, kudde, sängkläder/sovsäck och gosedjur för eget bruk. Det finns sov-kit att hyra, men dessa är främst avsedda för långväga gäster med begränsat packutrymme, från Island, Grönland och Färöarna.


Tänk på att sovutrymmet per person är begränsat, så storleken på liggunderlag bör vara anpassat efter detta. Den beräknade platsen per person är cirka en meter så det är lämpligt med en madrass eller liggunderlag på cirka 70 cm.

Boende finns tillgängligt från måndag 13 juli. Men deltagare som kommer tidigt kan få tillfälligt boende första dagarna, och behöva flytta på onsdagen. I stämmoavgiften ingår mat från onsdag lunch. För deltagare som kommer innan det går det att köpa till mat från måndag lunch, detta beställs i samband med anmälan.

 

Nära till boendet

Vi bor i klassrum på skolor i Mölnlycke. Vi har plats för upp till 1000 personer inom några hundra meter från Wallenstamshallen där de flesta aktiviteter äger rum, och ytterligare 500 personer inom 1500 meters avstånd. 
Om vi skulle bli fler deltagare finns ytterligare boende lite längre bort.

Vilken boendeskola du hamnar på får du reda på vid ankomsten till Mölnlycke.

 

Nötfritt

Hela arrangemanget Barnlek 2020 är fritt från nötter, mandel och soja, av hänsyn till allergiker. Detta gäller även boendet på skolorna. Tänk därför på att inte packa med dig godis och snacks som innehåller nötter.