Praktisk info

Här finns annan praktisk information om saker som rör mat, boende, stämmoband, funktionärer och produkter som finns att köpa innan och under BARNLEK 2020. Klicka på varje artikel för att läsa mer. Vill du veta mer om innehållet på BARNLEK? Läs mer på Program.

Har du fler frågor? Se Frågor och svar eller allmän info Om BARNLEK.

Ett av målen med BARNLEK2020 är att erbjuda barnen möjligheter att träffas och umgås med barn från de andra nordiska länderna. För att överbygga den språkbarriär som finns önskar vi att det anmäler sig många språkambassadörer. Är det något för dig?

 

sprakambassador_480px.jpg

Läs mer: Är du en språkambassadör?

Förutom att vara din biljett till alla aktiviteter så kommer stämmoarmbandet även att användas för betalning i vårt kafé och på kansliet.

Du har möjlighet att ladda på pengar på ditt stämmoarmband så att det finns när du kommer till BARNLEK 2020. Du kan använda armbandet och handla i vårt kafé och i kansliet. Där kommer du inte att kunna handla med kontanter.

Läs mer: Stämmoarmband

BARNLEK 2020 har tagit fram några produkter som vi tror kan vara praktiska för dig som deltar på stämman, men även efter den. Produkterna nedan kommer att kunna beställas i samband med anmälan, medan vissa redan kommer att ingå i anmälningsavgiften.

Vi kommer även sälja en begränsad mängd av de här produkterna i kansliet som du då kan köpa med hjälp av pengarna på ditt stämmoarmband. För att vara säker på att du får de produkter du vill ha är det därför bäst att förbeställa de när du gör din anmälan. Priserna nedan är förköpspriser, på stämman kan priset vara lite högre.

keps-roed.png

Läs mer: BARNLEK 2020-produkter

I stämmoavgiften för BARNLEK 2020 ingår mat från onsdag lunch till söndag frukost. För deltagare som kommer innan det går det att köpa till mat från måndag lunch, detta beställs i samband med anmälan.

Läs mer: Mat

Boende sker i klassrum på hårt underlag. Alla tar med lämpligt liggunderlag eller luftmadrass, kudde, sängkläder/sovsäck och gosedjur för eget bruk. Det finns sov-kit att hyra, men dessa är främst avsedda för långväga gäster med begränsat packutrymme, från Island, Grönland och Färöarna.

Läs mer: Boende