Vi har förlängt anmälningstiden för grupper och deltagare. Den tidigare kommunicerade tilläggsavgiften för anmälan efter sista mars är borttagen.

  • Anmälan dig till ordinarie avgift fram till 30 april klockan 24.00

När anmälan till BARNLEK 2020 stängde 15 mars var 585 deltagare anmälda. Det finns flera anmälda grupper som ännu har mycket få, eller inga deltagare anmälda.

Vi tror att många tvekat i det osäkra läget vi har, men behöver få in anmälningar för alla som tänkt komma för att kunna fortsätta vår planering.

Avbokningsreglerna är uppdaterade för att möta situationen ifall arrangemanget behöver ställas in. Allt utom en avgift på max 500 kr kommer att återbetalas enligt tillägget i reglerna. Läs gärna på om de nya avbokningsreglerna.

För att möjliggöra fler deltagaranmälningar har vi därför beslutat att förlänga anmälningstiden.

Om anmälan

Vi hoppas att du har lust att komma och dansa, spela och slöjda med oss en vecka i juli sommaren 2020. Runt om på webbsidan finns en massa information som är bra att läsa innan du anmäler dig. Här på denna sida finns det du behöver veta om hur själva anmälan till BARNLEK 2020 går till. Läs igenom allt innan du anmäler dig!

kansli-ute.jpg

Att anmäla sig till BARNLEK 2020 går till så här:

Steg 1: Utse en ansvarig ledare

En person i gruppen utses som ansvarig ledare, det kan vara dansledaren, en förälder eller någon annan.

Som ansvarig ledare ska du vara med på BARNLEK 2020. Du ska se till att barnen i din grupp har det bra och gör det de ska, att de äter, sover, tar eventuella mediciner och mår bra.

Du är också kontaktperson för din grupp. Du förväntas vara tillgänglig för era övriga ledare och ledningen av BARNLEK 2020 under hela vistelsen i Mölnlycke. 

För att efter anmälan ändra vem som är ansvarig ledare skickar du ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Observera att inga ändringar är registrerade förrän vi skickat en bekräftelse till dig på ändringen.

 

Steg 2: Ansvarig ledare skapar gruppanmälan

Ansvarig ledare skapar en Gruppanmälan (om någon annan skapar gruppanmälan ska kontaktuppgifter till ansvarig ledare anges). Innan denna anmälan är gjord kan inga andra anmäla sig.

Som ansvarig ledare kommer du att kunna följa alla individuella anmälningar till gruppen genom att du får e-post när en anmälan görs. En lista på alla anmälda kommer att skickas till dig som skapar gruppanmälan senast 1 april – läs igenom den och kontrollera så att allt stämmer. Hör snarast av dig om något inte stämmer.

Uppgifter att ha koll på när gruppanmälan skapas

Gruppens namn

I anmälan skriver du in namnet på gruppen, med fördel är det samma som föreningens namn. Är ni två eller fler grupper från samma förening får ni hitta på olika namn. Kansliet kommer sedan att använda namnet när vi kommunicerar med gruppen.

Ungefärligt antal deltagare

Vi vill gärna veta hur många du tror kommer ingå i gruppen för att kunna göra en grovplanering – det går bra med en uppskattad siffra. Det gör att vi kan börja planera behovet av lokaler med mera.

Information om gruppen

I gruppanmälan ska land, organisation och förening fyllas i. Detta för att alla landsorganisationer kommer att delges information om vilka grupper från deras organisation som är anmälda.

Beräknat ankomst- och avresedatum

Ange vilken dag ni ankommer till BARNLEK 2020 och vilken dag ni avreser från BARNLEK 2020. I stämmoavgiften ingår boende på skola onsdag till söndag (utcheckning senast klockan 12.00). Vill du komma tidigare går det bra men det tillkommer en kostnad på 100 SEK per person och natt för det.

Färdsätt

Hur kommer ni att åka till BARNLEK 2020 - tåg, buss, bil eller flyg?

Vill ni delta i uppvisningar i närområdet?

Ange om er grupp vill dansa PR-uppvisningar. Det innebär att man dansar en uppvisning på en offentlig plats. Ange vilka dagar som ni önskar dansa. Ni kommer få en bekräftelse med vilken tid och plats ni ska dansa innan ni anländer till BARNLEK 2020. Läs mer om vad PR-uppvisningar är.

Faktureringsadress

Ange vilken faktureringsadress gruppens faktura ska skickas till.

Efter att anmälan stängts i mars 2020 kommer BARNLEK 2020 att sammanställa kostnader för alla individer som anmält sig till din grupp och fakturera din riksorganisation, som i sin tur, fakturerar din förening. 

Länk till gruppens deltagare

När du gjort gruppanmälan kommer bekräftelse på denna till dig via e-post. Där finns en länk för att anmäla deltagare. Denna länk skickar du vidare till de barn, ungdomar och övriga vuxna som ska med till BARNLEK 2020 och ingår i din grupp. De fyller sedan själva i sin individuella anmälan. Kom ihåg att även du som ansvarig ledare ska göra en individuell anmälan!

 

Steg 3: Individuell anmälan för deltagare i gruppen

Alla som ska delta på BARNLEK 2020 ska göra en individuell anmälan. Detta görs efter att gruppanmälan har skapats. Gruppledaren skickar en länk till dig som tar dig till den individuella anmälan.

Jag anmäler mig som

Här anger du om du deltar som dansare och/eller musiker. Den som dessutom är ledare kryssar även i det. Om du kan minst två av de nordiska språken och vill hjälpa till som språkambassadör kryssar du i det. Du kan välja flera roller. Läs gärna mer om att vara språkambassadör. Det är inte samma sak som tolk.

Tillsammans i Norden

Om du är född mellan 2003 och 2007 har du möjlighet att delta på Tillsammans i Norden. Då måste du välja detta i anmälan. Läs gärna mer om Tillsammans i Norden i programmet. Ange om du vill delta som dansare eller musiker. Om du väljer musiker ska du ange vilket instrument du kommer att använda samt hur länge du spelat det instrumentet.

Kost

Du får svara på några frågor angående mat och om du har allergier som vi behöver känna till. Det finns även möjlighet att fylla i om man önskar köpa till någon måltid om man kommer innan BARNLEK 2020 startar. Maten som ingår i stämmoavgiften är från onsdag lunch till och med söndag frukost.

Logi

I stämmoavgiften ingår boende för onsdag till söndag. Det finns boende från måndag att köpa till. Ange det i anmälan. Det finns möjlighet att ange om man vill hyra luftmadrass, täcke och kudde.

Önskar du köpa några BARNLEK 2020-produkter?

Du kan i anmälan ange om du vill köpa några BARNLEK 2020-produkter. Dessa kan du läsa mer om på sidan BARNLEK 2020-produkter så att du vet vad du vill ha när du fyller i anmälan.

Bekräftelse

När du är klar med din anmälan får du en bekräftelse på e-post och din ledare får också e-post med en kopia på din anmälan.

FUNKTIONÄR

Anmälan till rollen som funktionär sker på en separat anmälan. Du som är intresserad av att vara funktionär kan läsa mer om det på sidan funktionärsanmälan där du också hittar en länk till anmälan.

KOSTNADER

Grundkostnaden för stämman är 2000 SEK per person. Om du inte tillhör någon av riksorganisationerna som ingår i nordlek tillkommer 500 SEK.

I grundkostnaden ingår:

  • hela stämmans program
  • boende onsdag till söndag
  • mat onsdag lunch till söndag frukost
  • t-shirt

Reducerat pris för yngre barn, inkluderar boende och mat men inte t-shirt:

Födda 2019-2020 Gratis.
Födda 2015-2018 Halva priset, det vill säga 1000 SEK.
Övriga deltagare betalar ordinarie pris, 2000 SEK.

Enstaka extra nätter innan stämman kostar 100 SEK per person och natt.

Måltider som köps till kostar:

  • 40 SEK för frukost
  • 55 SEK för lunch
  • 55 SEK för middag

Det finns produkter att köpa till vid anmälan. Priser för dessa står i anmälan och på sidan om BARNLEK 2020-produkter.

MÅTTLISTA BARNSTORLEKAR   Måttlista herrstorlekar   Måttlista damstorlekar  

För den som har trångt i packningen finns det luftmadrass, täcke och kudde att hyra. Önskemål om detta anges i anmälan. Kostnaden är:

  • 100 SEK för luftmadrass
  • 100 SEK för täcke och kudde

Du tar själv med dig sängkläder.

Stämmoarmbandet kan fyllas på med pengar för att kunna betala i stämman kafé och kansli. Vilken summa du vill fylla på väljer du själv. Mer information om detta finns under praktisk info och skickas ut till de som anmält sig.

ANMÄLNINGSTID

Vi vill ha din anmälan senast 15 mars, 2020.

Om det blir något fel i anmälan eller du vill ändra något kontaktar du oss snarast via mejl på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

SKAPA GRUPPANMÄLAN